Adrian Dohotaru și-a prezentat proiectele și locuitorilor din Mănăștur

Adrian Dohotaru și-a prezentat proiectele și locuitorilor din Mănăștur

Candidatul USR Cluj pentru Camera Deputaților, Adrian Dohotaru, s-a întâlnit în cursul zilei de joi cu o parte din locuitorii cartierului Mănăștur. Dohotaru, care este clujean get-beget și locuiește chiar în Mănăștur, a vrut să stea de vorbă cu oamenii, să le afle doleanțele, nemulțumirile și așteptările, dar și să-și enunțe ideile din programul pentru Parlament. În incursiunea sa prin cel mai mare cartier al Clujului, Adrian Dohotaru a fost însoțit de fiul său, Matei, de numai doi ani, pe care l-a îmbrăcat gros, ca pentru iarnă. Una din persoanele care s-au oprit pentru a sta de vorbă cu Adrian a fost curioasă să afle care sunt principalele puncte ale candidatului USR Cluj pentru Camera Deputaților.

”Mă lupt pentru o lege a bugetului participativ, discutat în cartiere și on-line, cu drept de co-decizie pentru cetățeni, nu doar pentru politicieni. De asemenea, mă voi lupta pentru salarii mai mari pentru Educație și Sănătate, mai ales pentru tineri ca să nu plece din țară. Eu sunt și cercetător. Așa că trebuie să avem 1% pentru Cercetare pentru a scoate România din subdezvoltare și să nu ne vindem ca până acum ca forță de muncă ieftină”, a explicat Adrian Dohotaru.

“E important să fie și mănăștureni să vă reprezinte în Parlament, că eu nu stau în cartier rezidențial ori la vilă”, a mai spus candidatul pentru Camera Deputațílor, care are doar 33 de ani. Adrian Dohotaru se va întâlni și-n următoarele zile cu locuitorii cartierului Mănăștur.

One comment

  • Dan

    By Dan

    Reply

    il asteptam si pe Quinet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>