Alianța USR-PLUS propune o echipă de oameni noi în Consiliul Local Cluj-Napoca

Alianța USR-PLUS propune o echipă de oameni noi în Consiliul Local Cluj-Napoca

Alianța USR-PLUS propune pentru alegerile locale 2020 o echipă tânără, dinamică și cu o lungă experiență în domeniul privat.

Echipa lui Emanuel Ungureanu, candidatul la Primăria Cluj-Napoca, țintește să aducă în Consiliul Local setea de performanță pe care a trăit-o în mediile profesionale din care provin membrii ei și speră să insufle aceeași sete și în instituțiile Clujului. Scopul este revitalizarea modului în care este administrat orașul. Instrumentele sunt transparența, eficiența și responsabilitatea. Programul local de guvernare este disponibil la pe pagina dedicată

Pe lista de priorități se află domeniile enunțate deja de Emanuel Ungureanu: construcția de spitale noi, implementarea unui urbanism corect și accelerarea implementării proiectelor de mobilitate, prin reducerea traficului și dezvoltarea rețelei de transport în comun.

Dincolo de acestea, fiecare candidat va avea o misiune proprie în mandatul său.

Alexandra Oană, profesoară de peste 10 ani și membră fondatoare USR Cluj, consideră că o societate se poate schimba doar dacă oamenii se implică și modelează viitorul, în special prin educarea tinerilor și a celor care, din motive financiare sau sociale, nu s-au bucurat de experiența sistemului de educație public.

Sergiu Hossu, președintele filialei județene PLUS Cluj, a coordonat și condus echipe în companii cunoscute și apreciate în mediul de afaceri din Cluj-Napoca – AROBS, Rosal, Evozon. Sergiu dorește ca, alături de colegii lui, să ducă orașul înspre următorul nivel de dezvoltare, cel în care cetățenii nu sunt doar beneficiari, ci și parteneri activi ai schimbării, deoarece serviciile publice trebuie să fie comparabile cu cele private.

Adriana Cristian, cu o experiență de aproape două decenii în domeniul managementului și coordonării de proiecte, dorește să schimbe modul în care administrația locală abordează procesul de elaborare și implementare a politicilor publice. Eficiența și profesionalismul trebuie să devină vectori de necontestat în dezvoltarea comunității locale, iar apelul la abordările cost-eficiență trebuie să fie etalonul oricărui politician local.

Radu Boloveschi planifică să contribuie la creșterea calității vieții din oraș, prin extinderea spațiilor verzi, prin mai multe alei pietonale și piste de biciclete. Economist de profesie, Radu lucrează în IT de peste cinci ani, unde coordonează o echipă de suport tehnic, într-o corporație multinațională.

Árpád Sebesi este pasionat de conceptul de SmartCity și dorește să implementeze proiecte care să respecte conceptul în întregime. Ca profesionist în IT, Árpád consideră că dezvoltarea orașului și viitorul bunăstării comunității locale trebuie să se bazeze pe uzul real al resurselor oferite de tehnologie și digitalizarea reală.

Lista de candidați continuă cu Radu Chirilă, avocat specializat în drept penal; a decis să se alăture USR și să candideze la Consiliul Local din dorința de a contribui la dezvoltarea orașului și de a participa la reformarea administrației locale, respectiv a procesului de elaborare a politicilor publice din cadrul Consiliului Local.

Dinu Ionescu, cu o lungă experiență în managementul proiectelor IT, își dorește să aplice o serie de lucruri pe care le consideră indispensabile într-o administrație locală performantă, care are binele cetățeanului ca scop principal: indici de performanță, management la distanță și colaborare între departamente, management de proiect, muncă în echipă și, mai ales, eșec și asumarea responsabilităților.

Călin Groza – inginer de profesie și cu experiență de management în mediul privat. Călin își propune să realizeze acea transformare ireversibilă în bine a țării pe care ne-o dorim cu toții de peste 30 de ani, prin oameni politici noi, dedicați și implicați în viața societății.          

Pe lista de candidați la Consiliul Local se mai află candidați cu experiență și activitate civică semnificativă. Printre aceștia se numără Claudiu NistorSorin Terinte sau Simona Varga.

În 27 septembrie, puneți ștampila cu încredere pe Emanuel Ungureanu și echipa USR-PLUS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>