Duminică, 12 august 2018, Adunarea Generală a filialei locale USR Gherla a avut prima sa întâlnire și a avut pe ordinea de zi unele dintre cele mai importante puncte: stabilirea structurii de conducere, a componenței acesteia, precum și durata mandatului organelor de conducere, arbitraj și control.

În urma votului, membri au decis ca filiala USR Gherla să fie condusă de un birou cu următoarea formulă: un președinte și trei vicepreședinți, cu mandat de șase luni. Totodată, s-a decis ca diferendele din cadrul filialei să fie soluționate de o comisie de arbitraj cu trei membri, aleși cu această ocazie.

Componența organelor de conducere și arbitraj ale filialei locale USR Gherla este următoarea:

Președinte: Dan Mureșan.

Vicepreședinți și membri în Biroul Local: Alexandru Câmpeanu, Robert Bența, Takacs Csaba.

Comisia de Arbitraj: Albert Kepiro, Reti Zsolt și Csaba Kiss.

Din poziția de președinte al filialei, îmi revine onoarea de a vă anunța că, începând cu data de 12 august 2018 filiala USR Gherla și-a început, în mod oficial, activitatea.

Cred că echipa care s-a format azi va veni cu proiecte importante și frumoase pentru comunitatea din Gherla, care să aducă cetățenilor orașului un plus de stabilitate, să ne facă să fim încrezători pentru noi și copiii noștri. Totodată cred că misiunea pe care ne-am asumat-o cu toții azi o să fie una nu foarte ușoară, însă o să o ducem cu succes la capăt. Cetățenii din Gherla au acum o alternativă la formațiunile politice de până acum, de aceea îi așteptăm alături de noi pe toți aceia care au convingerea că împreună putem readuce orașului imaginea și mândria pe care o merită.

Stimă și respect tuturor!”

Dan Mureșan, Președinte USR Gherla