Drumurile la Control! – informații noi

Drumurile la Control! – informații noi

Vă mulțumim pentru sesizările depuse în cadrul programului nostru „Drumurile la control!”

Cu ajutorul vostru am identificat mai multe probleme privind starea drumurilor din județ printre care DJ 107R, DJ 107L, DJ 109B, DJ 109, DJ 109A, cât și DN 1C. Atât Consiliului Județean Cluj, cât și DRPD Cluj ne-au asigurat că lucrările de reparație vor începe în cel mai scurt timp.

Totodată, pentru DJ 109 urmează să înceapă licitația publică pentru reabilitare, iar DJ 109A este inclus în planul de investiții pentru 2018 al Consiliului Județean.

Vom urmări în continuare modul de respectare a garanției de execuție și vom reveni în perioada următoare pentru a vedea stadiul lucrărilor.

Vă încurajăm să folosiți formularul nostru de sesizări în continuare!

cluj.usr.ro/sesizari/

Anterior, am cerut și primit de la Consiliul Județean Cluj copiile proceselor verbale de recepție a lucrărilor de infrastructură din județ desfășurate în ultimii doi ani și le-am rezumat pentru a face lucrările mai ușor de urmărit. Vrem ca banii publici să fie cheltuiți pe lucrări durabile, iar drumurile care se strică în termenul de garanție trebuie reparate. Rezumatul informațiilor este disponibil la https://goo.gl/uWzf1x .

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>