Începe prima bătălie – Alegeri europarlamentare – strângerea de semnături

Începe prima bătălie – Alegeri europarlamentare – strângerea de semnături

România trebuie să fie reprezentată în Parlamentul European de oamenii cei mai competenți, care să lucreze pentru binele românilor. Alianța 2020 USR PLUS poate să ofere acești oameni, însă pentru a participa la alegerile europarlamentare, fiecare partid sau alianță are nevoie de cel puțin 200.000 de semnături. Ne propunem să strângem peste 300.000 de semnături la nivel național și peste 19.000 la nivelul județului Cluj, dar pentru acest lucru avem nevoie și de ajutorul tău.
Sâmbătă, 23 Februarie, ora 15:00, lansăm și în Cluj campania de strângere de semnături pentru alegerile europarlamentare. Contăm și pe tine! hai cu noi, evenimentul este la facebook.com/events/310322186177482/ Descarcă formularul de semnături de pe www.usrplus.ro, completează-l și adu-ni-l pe str. Tipografiei 11a, ap. 05, sau pot fi lăsate în cutia poștală. Nu ezita să ne contactezi la facebook.com/usrcluj/ pentru orice întrebări în legătură cu semnăturile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>