Daniel Burcut - USR Cluj
Daniel Burcut

Daniel Burcut

Vicepreședinte USR Cluj-Napoca

Suntem o generație care are, pentru prima data după cel de-al Doilea Război Mondial, puterea sa schimbe clasa politica. Suntem prima generație care nu a mai făcut politica și care ne propunem sa înlocuim oamenii vechi care au ținut Romania subdezvoltata cu unii care nu au mai fost acolo, care pot și își doresc să o schimbe într-o țara cu adevărat europeană.

USR este în acest moment oglinda societății în care trăim cu toții, a tuturor celor care ne dorim ca Romania sa se transforme într-un stat cu adevărat democratic. Are toate calitățile și defectele pe care le are acest popor, este viu, democratic, determinat sa lupte pentru idealurile în care crede. Am ales sa îmi folosesc experiența de pana acum pentru a contribui direct la schimbarea României, cred ca aceasta țară poate fi cu adevărat o forța în aceasta parte de Europa.

Mă numesc Daniel Burcut, sunt antreprenor IT și implementez soluții informatice pentru companiile din Transilvania. Am peste 14 ani de experiență în domeniu, timp în care am fost implicat în peste 50 de proiecte de anvergura, mai întâi ca angajat, iar apoi ca antreprenor. În anul 2015 am făcut mutarea din București în Cluj-Napoca când am avut curajul sa îmi deschid propria companie și să mă mut în acest oraș care mi-a oferit toate
condițiile ca sa reușesc.

Sunt economist și IT-ist prin educație, am absolvit Academia de Studii Economice din București, Facultatea de Cibernetica, Statistica și Informatica economica în anul 2007. În anul 2009 am absolvit masterul Administrarea Bazelor de Date la aceeași facultate, iar în anul 2011 am absolvit un curs de Project Management susținut de către Codecs Romania.