Emanuel Ungureanu - USR Cluj
Emanuel Ungureanu

Deputat de Cluj

Este absolvent al Facultății de Istorie și Filosofie a Universității Babeș-Bolyai și a susținut public teza de doctorat în Istorie Orală la sfârșitul lunii septembrie a acestui an. Din anul 2003 predă istorie la un liceu din Cluj-Napoca, fiind un profesor iubit și apreciat de elevii săi.

Emanuel este apreciat în Cluj și pentru activitatea de jurnalist, mai ales pentru anchetele ce au vizat corupția și mizeria din sistemul sanitar. A condamnat cu foarte multă energie și consecvență politizarea conducerii spitalelor care face imposibilă activitatea medicilor onești și pune în pericol viața pacienților.

În anul 2007 a înființat Asociația pentru Solidaritate și Empatie „Delia Grădinaru” dedicându-se îngrijirii a peste 100 de copii și tineri cu insuficiență renală cronică dependenți de hemodializă, dializă peritoneală sau transplant renal din toată țara.

În luna mai a acestui an Emanuel Ungureanu a fost premiat la secțiunea articol de opinie, în cadrul Galei Premiilor Media, organizată de Asociația Profesioniștilor din Presă Cluj.

UBB, Facultatea de Istorie și Filosofie

Activitatea deputatului USR de Cluj,
Emanuel Ungureanu

Activitatea parlamentară la zi, publicată pe pagina Camerei Deputaților (link);
Activitatea de zi cu zi, pe teren și în Parlament, comunicată pe pagina de Facebook (link).

Cabinet Parlamentar Emanuel Ungureanu

Str. Nasaud nr.10, ap.4, Cluj-Napoca, Jud. Cluj

Tel : 0744 502 877  –  Emanuel Ungureanu

Tel : 0746 044 449   – Răzvan Pârlea  (consilier parlamentar)