Ovidiu NISTOR - USR Cluj
Ovidiu NISTOR

Ovidiu NISTOR

Vicepreședinte USR Cluj

Ovidiu este un tânăr antreprenor și jurist din Cluj-Napoca, cunoscut pentru implicarea sa civică, în special prin activitatea sa împotriva abuzurilor urbanistice. Este totodată Secretar General USR Cluj-Napoca și Vicepreședinte USR Cluj.

S-a implicat în activități de voluntariat încă din gimnaziu, fiind membru în mai multe ONG-uri ecologiste, iar în timpul facultății este foarte implicat în activitatea Asociației Europene a Studenților în Drept (ELSA), ajungând președintele ELSA România în anul 2011, iar anul următor devine Directorul pentru Delegații al Biroului Internațional ELSA (cu sediul în Bruxelles).

În timpul facultății a fost delegat la Consiliul Drepturilor Omului (O.N.U.) la Geneva și la UNCITRAL (O.N.U.) la New York din partea ELSA International și a participat la mai multe conferințe internaționale și școli internaționale în domeniul dreptului civil și comercial. A absolvit cursurile de master în domeniul dreptului național și european al afacerilor, devenind din ce în ce mai interesat de domeniul afacerilor.

În prezent se ocupă de afacerile proprii, fiind implicat în susținerea și dezvoltarea mediului de afaceri clujean.

Ovidiu este pasionat de călătorii, de snowboarding și de muzica rock, cântând în diverse trupe alături de care a susținut concerte în toată țara.

UBB, Facultatea de Drept