Vasile ROMAN - USR Cluj
Vasile ROMAN

Vasile ROMAN

Membru Biroul Județean USR Cluj

Buna ziua.

Numele meu este Vasile Roman, sunt căsătorit și am doi copii elevi. Am crescut și locuiesc în Dej dar în decursul anilor mi-am desfășurat activitatea și în alte orașe cum ar fi: București, Brașov, Alba-Iulia, Cluj-Napoca, Timișoara, etc.

Sunt licențiat al Facultății de Electonica și Telecomunicații și am obținut o diplomă de master specializarea Informatică Aplicată și Programare în cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca.

Timp de 14 ani am condus un serviciu public la nivelul județului Cluj. Din această postură am coordonat implementarea la nivelul județului a mai multor proiecte de interes public cu specific IT si comunicații, proiecte finanțate din fonduri guvernamentale dar și din fonduri europene. Am avut ocazia să colaborez în cadrul acestor proiecte cu autorități ale administrației locale, servicii publice județene și alte instituții publice cum ar fi: Consiliul Județean Cluj, primăriile din toate orașele din județ, Serviciul de Ambulanță Cluj, Inspectoratul Pentru Situații de Urgență Cluj, inspectoratele de poliție și jandarmi Cluj, Autoritatea Națională pentru Persoanele cu Dizabilitătii, instituții de învățământ etc.

De asemenea am cooperat cu societăți si instituții multinaționale: Ericcson, Emerson, HP, Asociația Europeană a Numărului de Urgență (EENA), etc.

În prezent sunt administratorul unei societăți comerciale care oferă servicii de publicitate și materiale publicitare.

Din 2018 sunt membru fondator și președintele Filialei USR Dej. Am făcut acest pas cu convingerea că pot lupta pentru a oferi copiilor mei și copiilor tăi șansa de a avea o viață și o carieră decentă în țara lor. Am ales USR deoarece este singura alternativă reală și viabilă la partidele postdecembriste care prin politica lor au adus România la un pas de dezastru.

Așadar vă aștept alături de noi pentru ca împreuna să salvăm România!