Vă transmitem principalele activități USR PLUS din județul Cluj din prima săptămână a lunii martie.

Parlament

Cristian Bordei, senator USR PLUS de Cluj, a condamnat PSD pentru contribuția la deficitul actual și modul de abordare a bugetului actual: https://bit.ly/38fkyyl

Oana Murariu, deputat USR PLUS de Cluj, a fost prezentă în platoul emisiunii „Servus, Cluj”. S-a discutat despre tensiunile de la nivelul local dintre PNL și UDMR, conducerea Prefecturii  Cluj și buget: https://bit.ly/3bhOWdj

Viorel Băltărețu, deputat USR PLUS de Cluj, a militat pentru sancționarea parlamentarilor care votează dublu:  https://bit.ly/3blpbJs

Radu Molnar, deputat USR PLUS de Cluj, s-a întâlnit cu noul ales Birou Județean al USR Tineret Cluj, într-o discuție despre dezvoltarea internă a organizației, cât și despre promovarea de politici pentru tinerii studenți și elevi la nivel județean și național: https://bit.ly/3eoZqKf

Radu Molnar și Cristian Bordei, au participat la o întâlnire inițiată de Viorel Băltărețu, pe tema infrastructurii mari din regiunea noastra: https://bit.ly/3ed5Iwo, https://bit.ly/30oP3gU .

Consiliul Județean Cluj

Ovidiu Nistor, consilier județean USR PLUS, a fost invitat la emisiunea „Servus Cluj” pentru a discuta despre regulamentele de navigație pe lacurile Tarnița și Fântânele: https://bit.ly/3sRocq7

Elena Muscă și Ionuț Florea, consilieri județeni USR PLUS, au participat la o întâlnire de informare cu privire la proiectele curente ale Consiliului Județean Cluj și obiectivele pentru bugetul anului 2021: https://bit.ly/2NV8RWV  https://bit.ly/2NVYXV1

Consilii Locale din Cluj