Asaltul ”Oamenilor de Cluj” continuă pe mai multe fronturi – pe străzile din Cluj-Napoca și prin localitățile județului. Astăzi a fost rândul celor de la Câmpia Turzii să facă cunoștință cu candidații noștri. ”Chiar vroiam să știm!” a fost răspunsul care ne-a dat energie. La fel cum dorință de a continua lupta, pentru a le dovedi că se înșeală, ne-au dat și cei care fără speranță în glas și dând din mâini a lehamite ne-au transmis că nu mai au încredere în cineva. Că așa-i acum atmosfera în USR Cluj – ce e de bine, ne încurajează, ce e de rău, ne ambiționează! No, spune și tu, normali suntem la cap? Io zic că da, și doar așa se explică rezultatele sondajului Kantar, pe care le-am aflat la întoarcerea acasă.

Conform acestora, vezi și tabelul de mai jos, din cei 55% dintre respondenții care au declarat că vor merge sigur la vot și au decis cu cine votează, 19% optează pentru USR, cu 1% mai mult decât PNL!

sondaj-usr-kantar

Ce spune Nicușor Dan despre sondaj:

• „Sondajul Kantar TNS, firma cu care am lucrat şi la alegerile locale, ne arată că românii încep să creadă în noi. S-au saturat de cei care ne-au ţinut 27 ani scufundaţi în corupţie şi ne-au condamnat la sărăcie.
    Din ce în ce mai mulţi români ne văd ca pe acea alternativă reală, pe care au aşteptat-o atâta vreme.
    Din ce în ce mai mulţi români nu mai vor să voteze răul cel mai mic, ci binele mai mare. Din ce în ce mai mulţi decid că vor să meargă pe mâna cuiva care – chiar dacă n-a mai făcut politică – e onest şi îi pasă cu adevărat de oameni.
  • Aveam deja semne că românii vor oameni cinstiţi, care vin din afara sistemului: cel mai bun exemplu este simpatia reală de care s-a bucurat premierul Cioloş în scurtul lui mandat. Iar acest sondaj confirmă toate aceste lucruri. Şi ne mai zice şi că nu trebuie să ne oprim aici. Mai putem creşte, mai sunt încă aproape 3 saptămâni până la alegeri!
  • Dacă fiecare din cei deja convinşi mai convinge încă pe cineva, dacă mergem acasă, la ai noştri, în mini-vacanţa de 1 decembrie şi le povestim despre USR, cifrele noastre pot fi şi mai bune. Bulgărele USR a început să se rostogolească şi deja schimbă modul în care se face politică în România.

Foto de la Câmpia Turzii: