VICTORIE ISTORICĂ! Alianța 2020 USR – PLUS a câștigat alegerile în județul Cluj și pe cele din Cluj-Napoca. Totuși, să nu ne amăgim: greul de acum începe!

Datele provizorii privind alegerile din 26 mai, după numărarea a 98% din secţiile de votare din judeţul Cluj, arată o victorie categorică a Alianței USR – PLUS în Cluj-Napoca, cu peste 42% din voturi, urmată de PNL, cu 25% din opțiuni, și o victorie și în județul Cluj, cu aproximativ 32% dintre opțiuni pentru USR – PLUS și 30% pentru PNL. PSD are, la nivelul municipiului, puțin peste 7% și ceva peste 20% în județ. Și asta în condițiile în care prezența la vot a fost absolut impresionantă, aproape 70% în municipiul Cluj-Napoca, și peste 60% în județul Cluj! Însă victoria Alianței USR – PLUS, care a confirmat ultimele două sondaje de opinie pe Cluj, nu trebuie să ne facă să visăm cu ochii deschiși și să lăsăm lucrurile să meargă de la sine. Pentru că GREUL DE ACUM ÎNCEPE!

Alianța 2020 USR PLUS (Cluj Napoca, 5 mai 2019)

USR Florești reclamă probleme tehnice și de mediu privind modernizarea Văii Sanaslăului

În proiectul a cărui implementare va începe de-a lungul străzii Eroilor din Florești, membrii filialei locale a USR au identificat câteva lipsuri care n-au putut fi sesizate de opoziție sau de societatea civilă, pentru că nu a existat o dezbatere publică:
– lipsa unui concurs de idei care să conducă la cea mai bună soluție;
– lipsa unui studiu de trafic;
– neadaptarea străzii la un trafic cu mașini grele;
– lipsa de vegetație care să aducă puțină umbră în zonă.

Vezi celelalte soluții în viziunea lui Sergiu Leuce, vicepreședintele USR Florești.

PENTRU APE ȘI PĂDURI. Dialog cu Nicu Ștefănuță, ales pe lista de europarlamentari a USR PLUS

Senatorul USR de Cluj, Mihai Goțiu, cunoscut ca unul dintre cei mai activi și bătăioși politicieni privind protejarea apelor, pădurilor și a mediului, în general, a stat de vorbă cu Nicu Ștefănuță, unul dintre cei opt europarlantari ai Alianței USR – PLUS ce ne vor reprezenta la Bruxelles. Tema discuțiilor: ape, păduri, pentru un mediu sănătos.

Senatorul USR Mihai Goțiu și europarlamentarul Nicu Ștefănuță

„PE MINE MĂ INTERESEAZĂ!”. Inițiativă lansată de USR Florești pentru cei care vor să schimbe localitatea în care trăiesc

Mihai Pop este un floreștean ca mulți alții, care s-a mutat în Florești cu familia sa proaspăt întemeiată, sub presiunea unui Cluj prea scump. Un om, o poveste așa cum avem mulți dintre noi. Dar ceva e diferit la Mihai. El face parte, de curând, dintr-o echipă care ia atitudine. O mână de oameni hotărâți să schimbe, în anii ce vin, radical Floreștiul. Haideți să îi ascultăm povestea, iar dacă vă regăsiți în ea, haideți alături de noi să schimbăm împreună Floreștiul!

Mihai Pop, USR Florești