Retrospectiva săptămânii 7-13 octombrie 2019

Retrospectiva săptămânii 7-13 octombrie 2019

FRAUDĂ URIAȘĂ LA MINISTERUL SĂNĂTĂȚII! Deputatul USR de Cluj, Emanuel Ungureanu, va sesiza DNA

Emanuel Ungureanu susține că Ministerul Sănătății a generat o licitație pentru cumpărarea de vaccin antigripal tetravalent, prin acord cadru, în luna martie a anului 2019. Acordul cadru are o durată de 4 ani și Ministerul Sănătății urma să cumpere în această perioadă o cantitate de aproximativ 8 milioane de doze cu 700.000 de euro. Numai că Ministerul Sănătății a achiziționat un vaccin care nu corespunde cu cerințele din caietul de sarcini! Mai precis, în loc să achiziționeaze un vaccin care să poată fi administrat grupelor de vârstă 6 luni – 64 ani, așa cum este recomandat de OMS și cerut prin caietul de sarcini, Ministerul Sănătății, condus de doamna Pintea, a cumpărat un vaccin care se poate administra doar persoanelor de la 3 ani în sus. Vezi cum va proceda deputatul Emanuel Ungureanu în această situație, AICI.

Emanuel Ungureanu, deputat USR de Cluj

 

Cine va conduce filiala USR din Cojocna și care sunt obiectivele organizației în următorul an

Vineri, 11 octombrie 2019, nou înființata filială USR Cojocna și-a ales componența primului Biroul Local care va conduce filiala până după alegerile primare din 2020. Filiala are ca obiectiv schimbarea clasei politice și reformarea administrației publice locale din comună. Componența biroului local, ales prin vot secret de către Adunarea Generală a membrilor USR Cojocna, este următoarea:
Președinte: Cristina Mădălina Covaciu.
Vicepreședinți: Ana Victoria Flautaru și Alexandru  Bara.

Intră pe acest link și vezi ce a spus președintele USR Cojocna după ce a fost ales. 

USR Cojocna (octombrie 2019)

 

Mihai Goțiu i-a cerut demisia directorului ROMSILVA, despre care spune că minte când se referă la tăierile ilegale de păduri

Senatorul USR de Cluj, Mihai Goțiu, a declarat că sunt absolut mincinoase și sfidătoare afirmațiile șefului Romsilva, Gheorghe Mihăilescu, făcute într-o conferință de presă, potrivit cărora din pădurile administrate de Romsilva s-ar tăia ilegal doar între 40.000 și 50.000 de mc/an. Parlamentarul clujean spune că afirmațiile șefului de la Romsilva vin la mai puțin de o săptămână de când, într-un răspuns oficial pe care l-a primit de la Ministerul Apelor și Pădurilor (MAP), se confirmă faptul că sub administrarea Romsilva în Parcul Național Semenic – Cheile Carașului s-a desfășurat o intensă activitate infracțională (cu dosare penale deschise) și contravențională. Iar Romsilva nu a fost trasă la răspundere. Mihai Goțiu spune că datele oferite de Inventarul Forestier Național (IFN) arată că anual, din pădurile României, se fură o cantitate enormă de metri cubi de lemn. Vezi AICI despre ce cantitate este vorba.

Mihai Goțiu, senator USR

 

Dan Barna, candidatul Alianței USR PLUS la alegerile prezidențiale, și-a prezentat programul de președinte la Sibiu

Dan Barna și-a lansat proiectul de Președinte pe 11 octombrie la Sibiu. Candidatul Alianței USR PLUS propune 10 proiecte pentru a reforma România de astăzi, un program complet și consistent pentru o Românie a viitorului, dar și a prezentului.

Prima mea prioritate în calitate de Președinte este reforma constituțională. Președintele trebuie să poată declanșa alegeri anticipate. Un atribut foarte clar este să se poată întoarce la dorința cetățenilor atunci când realitatea o cere. Un alt obiectiv important este fără penali în funcții publice în Constituție”, se afirmă în programul lui Dan Barna. Intră pe acest link și vezi care sunt celelalte priorități ale candidatului USR PLUS la alegerile prezidențiale de la sfârșitul acestui an.

Dan Barna, candidatul Alianței USR PLUS la președinția României

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>