Înscrie-te ca delegat USR la Referendum!

Înscrie-te ca delegat USR la Referendum!

USR, ca partid parlamentar, trebuie să trimită un delegat în fiecare secție de votare pentru a se asigura de corectitudinea procesului, având în vedere și antecedentele penale ale lui Liviu Dragnea pe tema fraudării referendumului. Membrii USR se vor mobiliza pentru a acoperi cât mai multe secții de votare, dar sunt peste 19.000 secții, așa că facem apel la simpatizanții partidului, precum și la simpli cetățeni care vor să fie delegați din partea USR să se înscrie pe site-ul http://delegati.usr.ro/ pentru a supraveghea referendumul.
E bine de știut: – Delegații USR nu trebuie să fie neapărat membri de partid – Activitatea în secția de votare se remunerează de către stat – Înainte de votare, delegații amenajează secția de votare, verifică materialele (buletinele de vot, listele electorale, cabinele de vot, ștampilele, rechizitele) și sigilează sala – În zilele de votare, delegații verifică actele de identitate, pun alegătorii să semneze pe listele electorale, înmânează ștampila și buletinele de vot – După încheierea votării, delegații numără voturile și întocmesc procesele-verbale de constatare a rezultatelor votării – Toți delegații vor primi în timp util un ghid detaliat și, de asemenea, USR va organiza și traininguri video. Înscrierea se face prin completarea formularului de la http://delegati.usr.ro/ , iar apoi vă vom contacta pentru a a confirma participarea. Avem până în 3 octombrie pentru a acoperi toate secțiile de votare.
 

One comment

  • Misaras Aron

    By Misaras Aron

    Reply

    Ok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>