ÎMPĂRTĂȘIM ACELEAȘI IDEI ȘI SPERANȚE

Acum un an mă întrebam: ce opțiuni am, eu cu cine votez, încotro se îndreptă țara asta? Pe atunci nu știam multe despre USR pentru că eram departe de politică. Am început să aflu mai mai multe odată cu campania de strângere semnături „Fără penali în funcții publice”. Am început atunci să citesc mai multe despre USR și am văzut că rezonez cu ideile voastre. Mi-aduc aminte acum 30 de ani, la Revoluție, când aveam 8 ani și am mers la un magazin iar mătușa mea (medic) mi-a cumpărat ceva pe „sub tejghea”. Mi se părea atât de ciudat pe atunci că eu sunt privilegiată și pot obține ce-mi doresc doar pentru că am o mătușă medic. Și văd că la fel se întâmplă și azi, după 30 de ani de la Revoluție. Totul e pe pile. Mi se pare absolut halucinant” declara o doamnă dintr-o comună din județul Cluj, participant la „Întâlnire cu simpatizanții USR” organizată de filiala locală USR Dej

Întâlnire cu simpatizanții USR la Dej

Vineri, 1 februarie, membri și simpatizanți USR din Dej, Gherla, Câțcău, Cășeiu au răspuns invitației filialei USR Dej de a participa la o întâlnire de intercunoaștere.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu alături de 24 de oameni minunați care vor și cred într-o Românie mai bună au vorbit despre probleme locale, despre nereguli și abuzuri ale puterii, despre România de azi și speranță că împreună suntem schimbarea pe care ne-o dorim.

Întâlnire cu simpatizanții USR la Dej

Suntem mulți cei care gândim la fel și vrem să trăim cu demnitate în România. S-a văzut asta și la întâlnirea de vineri de la Dej. Mărturiile celor prezenți, problemele lor sunt ale noastre ale tuturor. Multe dintre ele le-am regăsit și în alte localități din județ. Trebuie ca fiecare om de bună credință să facă un pas în față și să se implice alături de noi în politică și în comunitățile locale. Noi îi așteptăm pe toți oamenii care doresc schimbarea să se alăture echipei USR Cluj” a declarat Elena Muscă, vicepreședinte USR Cluj

Împărtășim aceleași idei și speranțe. Haideți alături de noi în USR