Vrem să construim un județ în care comunitățile locale sunt bine conectate printr-o infrastructură de calitate, care oferă alternative de călătorie pentru pasageri și care ușurează transportul mărfurilor.

Am cerut și primit de la Consiliul Județean Cluj copiile proceselor verbale de recepție a lucrărilor de infrastructură din județ desfășurate în ultimii doi ani și le-am rezumat pentru a face lucrările mai ușor de urmărit. Vrem ca banii publici să fie cheltuiți pe lucrări durabile, iar drumurile care se strică în termenul de garanție trebuie reparate. Rezumatul informațiilor este disponibil la https://goo.gl/uWzf1x .

Avem nevoie de ajutorul vostru pentru a verifica modul în care autoritățile se îngrijesc de infrastructura locală. Dacă observați că lucrările realizate în acești doi ani pe drumurile din județ sunt degradate, vă rugăm să completați formularul nostru de sesizări https://cluj.usr.ro/sesizari/ și să selectați segmentul de drum afectat. Vom prelua aceaste sesizări și ne vom asigura că autoritățile își vor îndeplini obligațiile contractuale și legale, în caz contrar putând răspunde administrativ sau chiar penal.

Pentru întrebări putem fi găsiți la [email protected] sau la 0771 260 887.

Vom completa informațiile cu lucrările din 2018 de îndată ce acestea sunt disponibile.