Condamnăm acțiunile de intimidare a oricăror candidați politici!

USR PLUS Cluj-Napoca își exprimă indignarea față de o nouă acțiune nedemnă și ofensatoare venită din partea susținătorilor PNL, chiar în debutul campaniei electorale.

Ieri, 28 august, candidatul Alianței USR PLUS la Primăria Cluj-Napoca, Emanuel Ungureanu, și colegele noastre candidate la Consiliul Local Alexandra Oană și Titiana Șilimon au participat la o întâlnire cu cetățenii cartierului Edgar Quinet pentru a asculta problemele acestora.

În jurul orei 19.00 discuția a fost perturbată de un grup de 5 indivizi care au strigat apelative jignitoare, injurii, și au manifestat un comportament violent la adresa colegilor noștri și a cetățenilor participanți. Unul dintre recalcitranți a fost identificat drept Călin Mărincuș, cunoscut susținător al extremei drepte. Ceilalți indivizi au fost legitimați de agenții secției 4 Poliție, care au intervenit prompt după ce au fost alertați de către colegii noștri. Regretăm că partidele vechi decid să-și facă astfel campanie electorală.

Noi credem că programele și proiectele politice pentru a face din Cluj Napoca orașul în care dorim să ne creștem în siguranță copiii și în care vrem să trăim prosperi trebuie să fie argumentele de convingere a electoratului.

Nu e prima dată când PNL și, vedem acum, candidatul Emil Boc recurg la insulte și intimidare. La campania pentru alegerile europarlamentare, tineretul liberal a distribuit pliante false cu și despre Alianța USR PLUS. (https://www.presalocala.com/2020/08/24/seful-tnl-care-a-distribuit-pliante-false-cu-usr-va-ajunge-consilier-judetean/)

Oare atât de mult se tem de noi partidele vechi că le vom destructura rețelele de interese și cumetrii, încât recurg la orice mijloace pentru a-i intimida pe candidații USR PLUS?

Îi îndemnăm pe toți contracandidații noștri politici la o campanie decentă, cu discuții pe proiecte și programe în beneficiul clujenilor.

Îi asigurăm pe toți cetățenii acestui oraș că noi vom duce această campanie curată, cu dezbateri și politețe, pentru că asta înseamnă o altfel de politică, cea a oamenilor buni.

 

USR PLUS Cluj-Napoca își exprimă indignarea față de o nouă acțiune nedemnă și ofensatoare venită din partea susținătorilor PNL, chiar în debutul campaniei electorale.Ieri, 28 august, candidatul Alianței USR PLUS la Primăria Cluj-Napoca, Emanuel Ungureanu, și colegele noastre candidate la Consiliul Local Alexandra Oană și Titiana Șilimon au participat la o întâlnire cu cetățenii cartierului Edgar Quinet pentru a asculta problemele acestora. În jurul orei 19.00 discuția a fost perturbată de un grup de 5 indivizi care au strigat apelative jignitoare, injurii, și au manifestat un comportament violent la adresa colegilor noștri și a cetățenilor participanți. Unul dintre recalcitranți a fost identificat drept Călin Mărincuș, cunoscut susținător al extremei drepte. Ceilalți indivizi au fost legitimați de agenții secției 4 Poliție, care au intervenit prompt după ce au fost alertați de către colegii noștri.Regretăm că partidele vechi decid să-și facă astfel campanie electorală. Noi credem că programele și proiectele politice pentru a face din Cluj Napoca orașul în care dorim să ne creștem în siguranță copiii și în care vrem să trăim prosperi trebuie să fie argumentele de convingere a electoratului.Nu e prima dată când PNL și, vedem acum, candidatul Emil Boc recurg la insulte și intimidare. La campania pentru alegerile europarlamentare, tineretul liberal a distribuit pliante false cu și despre Alianța USR PLUS. (https://www.presalocala.com/2020/08/24/seful-tnl-care-a-distribuit-pliante-false-cu-usr-va-ajunge-consilier-judetean/)Oare atât de mult se tem de noi partidele vechi că le vom destructura rețelele de interese și cumetrii, încât recurg la orice mijloace pentru a-i intimida pe candidații USR PLUS? Îi îndemnăm pe toți contracandidații noștri politici la o campanie decentă, cu discuții pe proiecte și programe în beneficiul clujenilor. Îi asigurăm pe toți cetățenii acestui oraș că noi vom duce această campanie curată, cu dezbateri și politețe, pentru că asta înseamnă o altfel de politică, cea a oamenilor buni.

Posted by USR Cluj-Napoca on Saturday, August 29, 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>