Sub sloganul “USR se implică în problemele clujenilor, nu fuge de ele“, sâmbătă, 6 iulie 2019, începând cu ora 11.00, locuitorii cartierului Gheorgheni sunt invitați la cea de a doua ediție a întâlnirilor “Probleme de cartier“ la restaurantul din cadrul complexului Mercur, devenit faimos în urma vizitei prim-ministrului Viorica Dăncilă la Cluj-Napoca, premierul refugiindu-se aici de furia manifestanților ce o așteptau în fața Casei de Cultură a Studenților.

Miza USR Cluj este o discuție cu cetățenii privind problemele reale ale cartierului, dar și soluțiile de care avem cu toții nevoie pentru rezolvarea acestora. Cei interesați sunt invitați să cunoască comunitatea USR Cluj și, alături de politicieni, arhitecți, juriști și activiști, să contribuie la găsirea soluțiilor pentru problemele cartierului.

Prima ediție a întâlnirilor “Probleme de cartier“ a avut loc, în 22 iunie 2019, în cartierul Mănăștur. USR Cluj-Napoca devine o voce a cartierului, care poate aduce problemele comunității în fața autorităților locale.