Raport de activitate – Primele 3 luni în Consiliul Local Cluj-Napoca

Raport de activitate – Primele 3 luni în Consiliul Local Cluj-Napoca

În septembrie 2020, USR PLUS a trimis pentru prima dată 5 reprezentanți în Consiliul Local Cluj-Napoca.
 
Așa cum am promis în campanie, unul dintre obiectivele noastre este să aducem administrația locală mai aproape de cetățean. Concret aceasta înseamnă rapoarte de activitate regulate, program de audiențe, vizite în cartiere, întâlniri cu cetățenii.
 
După 3 luni de mandat, consilierii locali USR PLUS vin în fața voastră pentru a-și prezenta activitatea până în acest moment, pentru a împărtăși cu voi impresiile din Consiliu și pentru a răspunde întrebărilor voastre.
Tot acum, colegii noștri consilieri lansează programul de audiențe și vă invită să vă programați pentru o întâlnire online în care să discutați sesizările și propunerile voastre legate de problemele municipiului.
 
Programările se pot face prin completarea formularului următor: https://forms.gle/66yLTjkqSd7Vmc9r6
 
Vă așteptăm alături de noi, joi, 21 ianuarie, de la ora 19, într-o sesiune live pe Facebook în care puteți afla tot ce vreți să știți despre activitatea consilierilor locali USR PLUS.

https://www.facebook.com/events/180751660469909

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>