Impostorii care distribuiau fluturași falși au fost prinși

Impostorii care distribuiau fluturași falși au fost prinși

Persoanele care, de două săptămâni, împart prin Cluj-Napoca fluturași falși cu însemnele Alianța 2020 USR PLUS, au fost surprinse în flagrant joi, pe 25 aprilie, în Mănăștur:
Impostorii Clujului

Persoanele care, de două săptămâni, împart prin Cluj-Napoca fluturașii falși cu însemnele Alianța 2020 USR PLUS, au fost surprinse în flagrant.Rugăm pe toți cei care recunosc persoanele din imagini să ne contacteze imediat, pentru a-i da pe mâna Poliției!

Gepostet von USR Cluj am Donnerstag, 25. April 2019
  Vineri a avut loc o conferință de presă pentru a prezenta poziția Alianței 2020 USR Plus față de aceste acțiuni mârșave.  

Conferința de presă a USR Cluj despre identificarea celor care au distribuit fluturașii mincinoși care folosesc ilegal însemnele Alianța 2020 USR PLUS.

Gepostet von USR Cluj am Freitag, 26. April 2019
Deputatul Emanuel Ungureanu a declarat că așteaptă precizări din partea PNL cu privire la numărul total de persoane implicate în această acțiune, având în vedere că ea se desfășoară de câteva săptămâni. De asemenea, a subliniat că europarlamentarul liberal Daniel Buda este suspectat că a finanțat tipărirea și distribuirea acestor pliante. Regretabilă acțiune.
La rândul său, senatorul Mihai Goţiu a spus că așteaptă declarații și din partea primarului Emil Boc pentru a explica cum a fost posibilă această campanie de denigrare și care a fost implicarea sa. Tot vineri, TNL a anunțat că cei doi lideri TNL Cluj vinovați au fost sancționați însă regretăm că nu au arătat nicio intenție de a-și însuși lecția acestui eveniment. Solicităm retragerea paragrafului fals din comunicatul PNL potrivit căruia informațiile din pliante sunt declarațiile membrilor Alianței. FALS! În plus, “Ramona Popescu” de pe pliantele distribuite de PNL nu există, e doar un personaj inventat pentru a ne discredita. Așteptăm ca PNL să-și fixeze alt obiectiv de campanie în afara distribuției de false declarații despre Alianță.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>